Reviews over Timmermannen

  Slecht, zelfde ervaring Thamar

  Review over Timmerbedrijf de Valk

  Slechte afhandeling, slechte kozijnen. Eerst geld willen voordat hij herstelwerkzaamheden uit heeft gevoerd. Loze beloftes etc...

  Sterke punten
  .

  Zwakke punten
  Slechte kozijnen. Lost niks op, hij wil geld en je krijgt geen service!!

  Niet betrouwbare partner

  Review over Mijk Timmerwerken

  Ingehuurd voor een klus, kwam telkens te laat, raffelde het werk af en stond niet open voor een gesprek hierover. Huur deze partij nooit meer in!

  Sterke punten
  Heb ik niet kunnen vinden, misschien dat ze een goed verkooppraatje kunnen houden

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na, geen kwaliteit geleverd. Huur ze nooit meer in!

  Slechte oplevering. Klanttevredenheid vindt Jan niet boeiend.

  Review over Timmerbedrijf de Valk

  Aanvankelijk prima vakmannen. Na oplevering niet tevreden met het resultaat. (Deur sleept en de glaslat schraapt zich daardoor kaal waardoor schilderwerk vergeefse moeite is). 2x gemaild 3x geappt en gebeld . Toezegging om langs te komen maar reageert nergens op en komt belofte niet na. Eenmaal z'n geld gebeurd (gewoon wit op factuur met btw) is hij niet meer thuis. Waardeloze en vooral arrogante en brutale vent die Jan de Valk. Heeft nog nooit van service gehoord. Verzint eer gij begint. Voor ons nooit meer. De glaszetter heeft het nu voor ons opgelost. Eigenlijk een schande!

  Sterke punten
  Pakte de klus vrij snel op.

  Zwakke punten
  Werkt niet veilig; 3 man op een kluitje ondanks corona, ook tijdens schaft pal naast elkaar terwijl er ruimte was om afstand te bewaren. Slechte follow up van klacht. Geeft niet thuis, reageert nergens op. Zeer brutale onsympathieke kerel.

  slechte ervaring

  Review over Poppink

  Heel slechte ervaring met bouwbedrijf Poppink in samenwerking met Gorate Garant Bouw. Communiceren totaal niet, laten je onnodig lang wachten, houden je aan het lijntje en uitvoering van de bouw is prutswerk. Kennis is gebasseerd op verouderde methodes, werken slordig en zonder enige structuur. Wisselende mensen op de bouwplaats en onderaannemers die zich al helemaal niet aan de afspraken houden. Klagen heeft geen zin, alles valt binnen de zogenaamde marge. Deze bedrijven hebben, net als andere prutsbouwers, vrij spel op de markt. Daar zou echt iets aan gedaan moeten worden. Schandalig is het.

  Sterke punten
  geen.

  Zwakke punten
  communicatie en uitvoering