Timmerbedrijf de Valk

Timmerbedrijf de Valk Samen met onze klant wil De Valk het van hout gemaakte product realiseren dat hij voor ogen heeft.

Timmerbedrijf de Valk Reviews

  Slecht, zelfde ervaring Thamar

  Slechte afhandeling, slechte kozijnen. Eerst geld willen voordat hij herstelwerkzaamheden uit heeft gevoerd. Loze beloftes etc...

  Sterke punten
  .

  Zwakke punten
  Slechte kozijnen. Lost niks op, hij wil geld en je krijgt geen service!!

  Slechte oplevering. Klanttevredenheid vindt Jan niet boeiend.

  Aanvankelijk prima vakmannen. Na oplevering niet tevreden met het resultaat. (Deur sleept en de glaslat schraapt zich daardoor kaal waardoor schilderwerk vergeefse moeite is). 2x gemaild 3x geappt en gebeld . Toezegging om langs te komen maar reageert nergens op en komt belofte niet na. Eenmaal z'n geld gebeurd (gewoon wit op factuur met btw) is hij niet meer thuis. Waardeloze en vooral arrogante en brutale vent die Jan de Valk. Heeft nog nooit van service gehoord. Verzint eer gij begint. Voor ons nooit meer. De glaszetter heeft het nu voor ons opgelost. Eigenlijk een schande!

  Sterke punten
  Pakte de klus vrij snel op.

  Zwakke punten
  Werkt niet veilig; 3 man op een kluitje ondanks corona, ook tijdens schaft pal naast elkaar terwijl er ruimte was om afstand te bewaren. Slechte follow up van klacht. Geeft niet thuis, reageert nergens op. Zeer brutale onsympathieke kerel.

Bezoek Timmerbedrijf de Valk

Schrijf een review